Lidt info om køb af kanin hos Stald Hegvald

Alle vores salgskaniner bliver øremærket og der følger en lille kaninfolder (afkomsattest) med som indeholder lidt oplysninger om kaninen samt 1,5 kg foder til den første tid. Køber du en kanin med stambog sørger vi for, at du få tilsendt en ny stambog med dig som ejer. 

Hvis du vil købe en kaninunge hos os

Vores avlssæson er fra marts til september. Det er derfor muligt, at blive skrevet om til en kanin i den periode. Du kan få lov til at ønske farve, tegning og køn. Men vi kan ikke give garanti for, at dit ønske kan blive opfyldt! Vi har selv førsteret til at vælge, da de skal indgå i vores avl i fremtiden. Vores kaniner koster 400 kr. Prisen kan dog variere på avlsdyr og hopkaniner.  

Når du er blevet skrevet op til en kaninunge

Du skal ikke betale depositum for at blive skrevet op til en kanin hos os. Men ønsker du ikke længere at være skrevet op, så forventer vi at du giver os besked hurtigst muligt! Vi lægger løbene billeder af kaninerne på her på hjemmesiden. Så du har mulighed for at følge lidt med. Når kaninerne er 8 uger er vi som regel sikker på kønnet og på det tidspunkt udvælger vi de kaniner vi selv skal beholde. Dem der er tilbage, kan du vælge imellem ud fra de ønsker du har om farve, tegning og køn. 

Ønsker du en kanin til udstilling og avl

Vi giver ingen garanti på at de kaninunger vi sælger vil være udstillingsegnet. Det er nemlig alt for svært, at sige nogen om en kanins fremtid som udstillingskanin når den er 8 uger. Så hvis du leder efter en udstillingskanin, så anbefaler vi dig at købe en kanin der er udstillet. Vi sælger som regel ud af vores avlsdyr i marts, april eller september.  

Du er velkommen til at besøge vores kaninstald

Har du lyst til at besøge vores kaninstald og se vores kaniner, inden du bestemmer dig for at købe en kanin hos os, så skriv og vi finder en dag.